965 515 059 - Carrer Rosa Escrig, 6, 03850 Beniarrés infobeniarres@gmail.com

Seu Electrónica

Tots els tràmits amb el teu Ajuntament a un clic.

Perfil de Contractant

Consulta els expedients de contractació

Transparència

Transparència, accés a la informació pública i bon govern

Tauler d'Anuncis

Últimes publicacions oficials

Notícies destacades

Pròxims Esdeveniments

Clima

El tiempo - Tutiempo.net

Farmàcies de Guàrdia

Agenda Municipal

Consulta la programació d’esdeveniments

Tràmits i sol·licituds

Instància general, ordenances, preinscripció escola infantil

Directori

Telèfons dels serveis municipals, col·legis, serveis sanitaris, …

Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

Bústia ciutadà

La teva opinió ens importa.

Posa’t en contacte amb nosaltres i deixa’ns veure les teves queixes i suggeriments. Fem junts un lloc millor.

(*) D’acord amb la llei orgànica 3/2018 LOPD-GDD i amb el reglament europeu RGPD de protecció de dades personals, es respecten i cuiden les dades personals. Com a usuari i ciutadà heu de saber que els vostres drets estan garantits.

Portal de treball

El portal compta amb diferents seccions adreçades a empreses, persones emprenedores i demandants de feina. Així mateix, recollirà informació sobre ofertes de treball als sectors públic i privat i, a més, la programació de cursos i activitats formatives de les comarques.

Les persones que busquen feina poden consultar les ofertes de feina disponibles a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat o filtrar-les per cadascun dels municipis que la integren i que no disposen de portal d’ocupació pròpia.

Banc de terres

Si ets una persona inquieta i vols col·laborar amb la dinamització agrària de Beniarres, pots apuntar-te a VULL COL·LABORAR AMB EL BANC DE TERRES. Hem creat un grup de suport a totes les activitats programades, i et convocarem a les reunions de coordinació perquè hi puguis participar i proposar iniciatives relacionades amb l’educació i el medi ambient, l’alimentació saludable i la producció agroecològica.

REGIDORIES: Informació i notícies.

Barranc de L'Encantà

Segons la història relata, i la veritat pot ser, una senyora molt guapa li va eixir a un llenyater. Li ensenyà un collar de plata, amb un diamant i un rubí: “¿què és el que vols, la joia, o t’estimes més a mi?” Li contestà que la joia: “sempre seràs desgraciat, en aquella penya tan alta tinc un palau encantat. Mai seràs ditxós, si m’hagueres volgut a mi la fortuna que hi ha allí haguera segut dels dos” Damunt d’una aura boreal, a l’amanéixer l’aurora, desapareix la senyora i el pobre es queda igual. Si us ha agradat la dita, no la tingueu per falòria, que és la vertadera història del barranc de l’Encantà.