965 515 059 - Carrer Rosa Escrig, 6, 03850 Beniarrés infobeniarres@gmail.com

Informació de l’Alcalde

Miquel Àngel Sanchis

Francisco B. Sellés Sanchis

Càrrec: Alcalde y Concejal de Personal, Economía, Educación y Urbanización.

Contacte: ajbeniarres@gmail.com

Partit Politic: Partit Popular

Benvingudes i benvinguts al web de l’Ajuntament de Beniarrés:

És un honor poder dirigir-me a tots vosaltres com a alcalde de Beniarrés, amb un equip  format per veïnes i veïns del poble amb molta il·lusió per millorar-lo dia a dia.

En aquests temps on les noves tecnologies i la comunicació digital són essencials, des d’aquesta pàgina volem fer-vos arribar de forma ràpida i útil tota la informació del poble de Beniarrés. Ací podreu trobar tot allò que passa cada dia i fer tràmits mitjançant la Seu Electrònica.

Per als visitants que veniu a conèixer el nostre poble, us recomanem descobrir els nostres paratges del barranc de l’Encantà, la font del barranc del Port, el pantà, la solana del Benicadell amb el seu robust cim, la via verda del Serpis i la joia més preuada, la Cova de l’Or, un dels jaciments del neolític antic més important de la península Ibèrica; junt l’Ajuntament s’hi troba el centre d’interpretació.

Passejar pels carrers d’un poble tranquil, visitar els monuments religiosos com l’església parroquial i l’Ermita, comprar oli produït per les oliveres del terme a l’almàssera Verge de la Cova Santa, les típiques mones de pasqua a les nostres panaderies o tastar el tradicional blat picat, l’arròs al forn o els pastissets  de verdura als nostres bars i restaurants fan de Beniarrés una visita obligada.

 A l’estiu són un reclam les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Cova Santa que se celebren del 15 al 18 d’agost on la tradició religiosa es barreja amb els Moros i Cristians, els concerts i els espectacles de foc dels quals, la Cordà es manté fidel per als amants dels coets sent l’únic poble de la comarca del Comtat on es pot gaudir d’aquesta tradició que creix en afició any rere any.

Beniarrés és un poble acollidor i molt festiu on de segur la gent que ens visita s’hi trobarà com a casa seua.

Biografia