965 515 059 - Carrer Rosa Escrig, 6, 03850 Beniarrés infobeniarres@gmail.com

Turisme

Beniarrés atesora una rica varietat de paisatges i recursos naturals. Així, des de gener de 2007 compta amb el seu primer espai protegit: la microrreserva de flora de l’Alt de Senabre, un lloc on la Natura es mostra espectacular en les seves facetes geològica i botànica. Pronto deixarà de ser l’únic, perquè tant la Solana del Benicadell com la ribera del riu Serpis ultiman els tràmits que hauran de reconèixer la riquesa dels seus paisatges mitjançant la seva protecció. I una bona fe que es farà justícia, perquè fins a la data Beniarrés ha estat dona desprovista de mirall on contemplar la seva bellesa.

Beniarrés compte a més amb altres atractius naturals no menys importants i de quina restauració depèn bona part del seu futur com a turisme municipal: la via verda del Serpis espera pacient l’inversió que haurà de convertir-la en l’eix vertebrador de les comarques, en aquest corredor natural que ens acerque, definitivament, a la costa; el pantà de Beniarrés impulsa una profunda regeneració del seu entorn que afavoreixi el desenvolupament del seu enorme potencial lúdic i esportiu; i el barranc de l’Encantà, possiblement el lloc més impressionant de quantitats que posseeix el municipi, necessita que la restauració de la seva desembocadura torni als millors temps.

Des de la Regidoria de Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Beniarrés es treballa per aconseguir la màxima protecció dels recursos naturals i la recuperació de la salut ambiental dels paratges. En aquesta web podràs conèixer de primera mà l’abast i el contingut dels projectes que s’han gestionat per assolir aquestes finalitats, així com les notícies de premsa que aquests projectes han generat. Encara queda molt per fer, però el camí recorregut ens apropa, irremeiablement, cap a la nostra meta.

medioambientebeniarres@gmail.com

Notícies relacionades amb la regidoria.

Tirada de Guatlla

Tirada de Guatlla

El passat 26 de febrer, vam passar un matí molt agradable juntament amb gran part dels components de l'associació de ...
Loading...

Informació Reciclatge

Informació sobre com es reciclar, horaris i serveis recollits, …

Gestió de Projectes

Estudis, Informes, Memòries i Projectes mediambientals.

II Concurs Fotografía Ambiental